Sissi Fysio Oy Palvelut

Sissi Fysiolla on vankkaa kokemusta tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen monipuolisesta ja asiakaslähtöisestä fysioterapiasta. Henkilökuntamme kehittää ammattitaitoaan kouluttautumalla säännöllisesti. Näin voimme varmistaa, että asiakkaamme saa aina parhaan mahdollisen hoidon!

Alta löydät lyhyet kuvaukset tarjoamistamme palveluista. Klikkaamalla palvelun kohdalta, avautuu laajempi ja yksityiskohtaisempi selostus palvelun sisällöstä.

FYSIOTERAPIA

Fysioterapian tavoitteena on asiakkaan kivun tai vaivan syyn selvittäminen ja hoitaminen, vaivan ennaltaehkäiseminen sekä toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen.

FYSIOTERAPEUTIN SUORAVASTAANOTTO

Fysioterapeutin suoravastaanotolla lisäkoulutuksen saanut fysioterapeutti haastattelee ja tutkii asiakkaan, antaa yksilöllisen ensihoidon ja ohjeet vaivan omahoitoon.

AKUPUNKTIO

Fysioterapeutin toteuttamaa akupunktiota käytetään pääosin erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoidossa.

HEMMOTTELUHOIDOT

Sissi Fysio Oy tarjoaa fysioterapia- ja liikuntapalveluiden lisäksi myös upeita hemmottelu- ja rentoutushoitoja. Osta itsellesi hieman omaa aikaa, yllätä ystävä tai hemmottele helli puolisoasi tauolla kiireestä ja hälinästä Sissi Fysion hemmotteluhoidoilla.

NAPRAPATIA

Naprapaatti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

RYHMÄLIIKUNTAOHJAUS

Liikunnanohjausta teemme sekä yksilöohjauksena että ryhmänohjauksena.
Henkilökunnastamme löytyy laajaa ja pitkäaikaista kokemusta erilaisiin urheilu- ja liikuntamuotoihin, joten osaamista varmasti löytyy teidänkin tarpeisiin.

ETÄKUNTOUTUS

Fysioterapeutin ohjaamaan etäkuntoutukseen voit osallistua vaikka omalta mökiltä käsin. Tarvitset vain internetyhteyden ja etätapaamiseen soveltuvan laitteen kuten kannettavan tietokoneen tai kännykän.