Hemmotteluhoidot

Rentouttavat hemmotteluhoidot Sissi Fysio Oy:lta.

Sissi Fysio tarjoaa fysioterapia- ja liikuntapalveluiden lisäksi  monipuolisesti myös upeita hemmottelu- ja rentoutushoitoja.

Osta itsellesi hieman omaa aikaa, yllätä ystävä tai hemmottele helli puolisoasi tauolla kiireestä ja hälinästä Sissi Fysion hemmotteluhoidoilla.

Kaikki hemmotteluhoidot tarjolla sekä Turussa, että Nokialla.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on syvärentouttava hemmotteluhoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoidon aikana käsitellään hartiat ja yläselkä, niska ja kallonpohja sekä päänahka kokonaisuudessaan erilaisin ottein. Hoito lievittää päänsärkyjä ja migreeniä, laukaisee lihasjännityksiä, tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä rentouttaa ja lievittää stressiä.

Hieronnan kesto on noin 30 minuuttia.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään apuna vesihauteessa lämmitettyjä sileitä laavakiviä, joilla sivellään asiakasta jalkapohjista niskaan saakka. Kivien luovuttama lämpö lievittää lihasjännitystä ja rentouttaa koko kehoa sekä vähentää stressiä. Koko kehon hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita kehosta. Kuumakivihierontaa voidaan käyttää tehokkaana hoitomuotona lihasjännitysten hoidossa sekä rentoutumisessa.

Vaihtoehtoina kuumakivihieronnalle on:
45min

Esim. jalat, selkä ja hartiat

75min

Esim. jalat, selkä, hartiat ja kädet

Parafiinihoito käsille

Parafiinihoito on parafiiniöljyllä tehtävä lämpöhoito käsille, joka lievittää käsien nivelkipuja, turvotuksia ja lihaskireyksiä.  Parafiiniöljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Hoito sopii esim. nivelrikon aiheuttaman kivun hoitoon tai käsillään työtä tekeville.

Parafiinihoidon voi yhdistää muuhun fysioterapiahoitoon tai intialaiseen päähierontaan, valitse vain ajanvarauksesta kohta ”lisäpalvelut”. Lisäpalveluna hinta on vain 5€

Parafiinihoito erikseen ostettuna kestää noin 30min.