,

Video – Nilkan kuntoutus

14,90  sis. alv. 24%

Nilkan vääntymisvammat ovat yleisiä ja voivat hoitamattomana rajoittaa normaalia elämää pitkäänkin.

Tämän videon avulla harjoittelet nilkan kuntoutukseen sopivia liikkeitä ja nopeutat nilkan paranemista toimintakykyiseksi.

Videon harjoitteet kesto noin 4 viikkoa riippuen vamman laadusta ja vakavuudesta, etenemistahti vaurion laadun ja nilkan toiminnan
palautumisen mukaisesti.

Liikkeitä lähdetään tekemään heti (esim. jo 3pv vaurioitumisesta). Nilkkaa ei lepuuteta viikkoja, jolloin paraneminen nopeutuu ja vältetään uuden trauman syntymistä.
Kaikki liikkeet kannattaa tehdä molemmin puolin.

Toistomäärät on suunniteltu siten, että liikkeet ovat suhteellisen raskaita tehdä. Mitä vähemmän harjoitteessa on toistoja, sitä raskaampi kyseinen harjoite on.

Vastuskuminauhaharjoitteissa aseta siis vastusnauhan kireys sen mukaisesti.

Kesto n. 30min.

Tuotetunnus (SKU): video-nilkka Kategoriat: ,

Nilkan kuntoutus.

Ostettuasi tuotteen, voit ladata videon kuukauden ajan itsellesi käytettäväksi millä tahansa laitteella. Ladattu video on kuitenkin käytettävissäsi ikuisesti, muista siis ladata se kuukauden sisällä ostosta!

Suosittelemme valitsemaan latauksesi päätelaitteesi mukaisesti:

  • 480p – Mobiililaitteet kuten kännykät ja pienemmät tabletit
  • 720p – Kannettavat tietokoneet, suuremmat tabletit
  • 1080p – Taulutelevisiot ja erilliset näytöt

Toki voit ladata minkä tahansa tiedoston mille tahansa päätelaitteelle, mutta esimerkiksi 480p -tarkkuuksinen video näyttää jo hieman rakeiselta taulutelevisiolta katseltaessa ja 1080p taas on tarkkuutensa vuoksi tiedostokooltaan melko suuri esimerkiksi kännykkään ladattavaksi.

 

Vieritä ylös

Verkkokaupan lahjakorttien toimitustapa on muuttunut!

Verkkokaupan lahjakorttien toimitustapa on muuttunut. Nykyisin lahjakorttipohja lähetetään tilauksen yhteydessä ja asiakas voi itse halutessaan tulostaa tyhjän pohjan ja täyttää lahjakortin tiedot siihen käsin. (Voit myös muokata tietokoneella kuvaan suoraan tekstit ja tulostaa pohjan vasta sen jälkeen)

Lahjakortin käyttöä varten tarvittavat tiedot ovat lahjakortin sisältö, numero ja voimassaoloaika.

Tarkemmat ohjeet löydätte Lahjakorttiohjeista.

Kysyttävää? Voitte olla meihin yhteydessä osoitteeseen info@sissifysio.fi.

Jos teillä on verkkokaupan tai lahjakorttien kanssa teknisiä ongelmia, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä sivuston tekniseen ylläpitoon osoitteessa info@optimust.fi.

Lahjakortteja voi ostaa edelleen normaalisti myös paikan päältä.